Vloerreiniging

Een mooie harde vloer is een blikvanger in een gebouw. Veel bedrijven kiezen voor een harde vloer vanwege de lange levensduur en de weerstand tegen vervuiling. Voor zo´n vloer is dagelijks onderhoud niet voldoende. Voor het behoud van de vloer is een periodiek- onderhoudsplan nodig waarin de extra onderhoudsbeurten staan. Deze variëren van schrobben van stenen vloeren tot en met strippen en conserveren van linoleumvloeren.

Opleveringsschoonmaak

Bij nieuwbouw, verbouw, renovatie of verhuizing is opleveringsschoonmaak noodzakelijk. A&M Groep maakt gebouwen schoon na bouwactiviteiten voordat ze opnieuw kunnen worden bewoond. Een goede basis voor het dagelijkse schoonmaakonderhoud vormt de ´nulbeurt´. Dat betekend dat we vloeren, wanden en sanitair in orde maken. Alle soorten schoonmaak worden dan projectmatig ingepland en in de juiste volgorde afgehandeld. Het pand is daarna klaar om te betrekken.

Keukenreiniging

Dit kan zowel via dieptereiniging, een jaarlijkse, grondige reiniging van professionele keukens of dagelijks schoonmaakonderhoud. Dieptereiniging is een noodzakelijke aanvulling op het dagelijkse schoonmaakonderhoud dat wordt uitgevoerd. Dieptereiniging zorgt voor het wegnemen van opgehoopte vervuiling en vervuiling op moeilijk bereikbare plaatsen.

Glasbewassing

A&M Groep heeft de betere glazenwasser in dienst. De ontwikkelingen op het gebied van glasbewassing in het algemeen, hoogwerkers, gevelinstallaties en andere klimmaterialen in het bijzonder houden wij nauwgezet bij, zodat we ons werk efficiënt, effectief en veilig kunnen doen.

Dit kan betekenen dat wij voor specialistische werkzaamheden gebruik maken van door ons speciaal geselecteerde outsourcers. Vanzelfsprekend hanteren we daarbij normen en regels uit “Veilig werken op hoogte” en het convenant “Gevelonderhoud”.

Alleen medewerkers met het diploma SVS Vakman en Glazenwassers wassen binnen-  buiten- en separatie glas.

Tapijtreiniging

Voor het reinigen van zachte vloerbedekking zijn verschillende technieken mogelijk.

Afhankelijk van de vervuiling van het oppervlak en het soort vloerbedekking gebruiken we droogpoeder reiniging, de bonnetmethode, de sproei- extractiemethode en shamponeren.

Wand- en plafondreiniging

Kantoren hebben verschillende soorten plafonds, van harde of zachte materialen en al dan niet voorzien van verlichting of een ventilatiesysteem. Elk plafond vraagt om een eigen reinigingsmethode. Het juiste onderhoud kan verven en renoveren voorkomen.

Sanitair

Hoe goed de sanitaire ruimten dagelijks ook worden schoongemaakt, niet zichtbare en moeilijk bereikbaren plaatsen komen meestal onvoldoende aan bod. Hierdoor ontstaan grote vervuilingen die onaangename geuren en bacteriegroei kunnen veroorzaken. Daarom heeft ook sanitair jaarlijks een dieptereiniging nodig.

We verstaan daaronder het extra grondig reinigen van toiletten, wastafels douchecellen, baden en urinoirs. Indien nodig demonteren of vervangen we diverse onderdelen. Denk daarbij aan armaturen, toiletzittingen of closetpotten die defect of gebroken zijn.

Ook kunnen we voegen in tegelwanden herstellen en de installaties desinfecteren.

Interieurreiniging

A&M Groep verzorgt de reiniging van vele interieurs namelijk:

 • Kantoorruimtes
 • Kantines
 • Keukens
 • Sanitaire ruimtes
 • Trappenhuizen

Door het interieur regelmatig te laten reinigen kan er een positieve bijdrage worden geleverd aan de arbeidproducten en afnemend ziekteverzuim. Een schone omgeving werkt prettiger. A&M groep maakt gebruik van professionele reinigingsmiddelen.

Sanitaire voorzieningen

A&M Groep is leverancier van diverse merken, in verschillende prijsklassen zodat er altijd een goede keus is voor de klant.

Sanitaire producten:

A&M Groep levert de complete lijn van diverse gerenommeerde bedrijven zoals Kimberly-Clark, CWS en Tork:

 • Handdoekautomaten: voor papieren handdoekjes maar ook sensorgestuurde automaten.
 • Zeepcrème automaten: van zeepschuimautomaten voor reguliere toiletten tot industrieel zeep voor extra vuile handen.
 • Toiletpapierdispensers: enkele rollen, dubbele rollen en jumborollen.
 • Luchtverfrissers
 • Damesverbandautomaten met muntmechanisme en hygiëneboxen (diverse modellen beschikbaar)
 • Inloopmatten
  Inloopmatten zijn vooral geschikt voor entrees. Ze beschermen de vloer en voorkomen de inloop van vuil in het gebouw. Er zijn diverse maten en kleuren verkrijgbaar.