Personeel

Exclusiviteit en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.

Een constante kwaliteit van schoonmaakt loopt daarmee direct parallel. In de samenwerking is een directe korte communicatielijn zeer belangrijk. Als er iets is dan weet u bij wie u moet zijn. De zaken zijn snel bespreekbaar en worden zo snel mogelijk uitgevoerd.

Schoonmaak is een vak, dat is iets dat vaak wordt onderschat door mensen. Onze vakmensen zijn zich bewust van hun rol in uw organisatie.

Wij nemen uw zorgen over het schoonmaakonderhoud uit handen, zodat u zich bezig kunt houden met uw vak.

Goed geschoold betekent goed schoon.

Essentieel voor goede kwaliteit van onze dienstverlening is goed personeel. Lang niet iedereen kan goed schoonmaken. Als het gaat om hygiëne is er veel dat daarbij komt kijken. Het is bovendien een hele verantwoordelijkheid, want het gaat om het welzijn en de gezondheid van uw mensen. Voor A&M Groep is dat zo helder als wat! Vandaar dat we veel tijd en aandacht bestelden aan de opleiding en begeleiding van ons personeel.

De mensen worden eerst gescreend, vervolgens wordt ieder van onze medewerkers geschoold op het niveau waarop hij/zij werkt. Dit wordt gedaan met cursussen die in de schoonmaakbranche de standaard bepalen. Zo weet ons personeel uitstekend wat het doet. Dat garandeert u de kwaliteit die u wenst.

Goed schoonmaakonderhoud is voor een groot gedeelte afhankelijk van de factor mensenwerk.

Daarom onderscheiden wij ons bij A&M Groep door aandacht voor de mensen, Dit bewerkstelligen wij door een goede opleiding en verantwoordelijkheid bij de medewerker neer te leggen.

De projectleider heeft hierin een coachende rol. Hierdoor krijgen wij committent en loyaliteit van de medewerker.

Samenwerking…

Samenwerking is een sleutelwoord. Als u belt omdat er iets is, moet u er zeker van zijn dat er snel en accuraat gereageerd wordt. Wij brengen u dan op de hoogte over welke acties er ondernomen gaan worden om aan uw verzoek te voldoen. Daarnaast houdt A&M Groep op een prettige manier de vinger aan de pols door een zeer regelmatig contact met u te onderhouden. Het is toch prettig als er even gevraagd wordt of er nog bijzonderheden zijn. De aandacht die u als opdrachtgever krijgt is voor ons heel vanzelfsprekend. Ook als alles naar wens verloopt.

Wij spelen snel in op ontwikkelingen binnen uw bedrijf om zo met onze schoonmaakdiensten een positieve bijdrage te leveren aan het verloop van deze ontwikkelingen. Alles met het idee om u een schoon en representatief kantoor te kunnen blijven garanderen.

Transparante communicatie.

Wij vertellen u precies hoe de zaken lopen. Wij leveren geen dikke rapporten af die uiteindelijk in de la belanden. A&M Groep houdt het praktisch. In elk  pand dat bij ons in onderhoud is bevindt zich een logboek met de laatste stand van zaken. Conform afspraak met de klant ontvangt de klant een bondige evaluatierapportage die de hele dienstverlening inzichtelijk maakt.

Op wens van de klant verzorgt A&M Groep regelmatig een rapportage met gegevens over ureninzet, klachtenregistratie, verzuim en verloop.

Aanspreekpunt…

A&M Groep zorgt bij elke klant voor een vast aanspreekpunt: een projectleider. Deze heeft de eindverantwoording voor de samenwerking, kent u situatie en houdt rechtstreeks contact met u. Korte lijnen maken flexibele oplossingen mogelijk, bijvoorbeeld als zich onverhoopt calamiteiten voordoen. Dit is de beste manier om een goed werkende relatie op te bouwen en om altijd zuivere service te bieden.

A&M Groep zorgt ervoor dat er op elk project vaste mensen werken. U weet precies wie zich met de schoonmaak van uw ruimtes bezig houden. Het zijn dus geen onbekenden die bij u binnen komen vallen.

Bovendien zijn onze medewerkers voor iedereen gemakkelijk te herkennen aan hun werkkleding.

Milieu…

Efficiënt en milieuvriendelijk werken.

Efficiënt werken betekend  goed plannen. Daarvoor werkt A&M Groep nauw samen met de klant voor het opstellen van een werkschema. Op deze manier weten de mensen van A&M Groep altijd waar ze aan toe zijn, wat ze moeten doen, in welke ruimte ze dit moeten doen en wanneer ze dit moeten.

A&M Groep werkt alleen met milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen van www.cleanimport.nl. We zijn er erg trots op u te melden dat  we sinds januari 2011 partner zijn geworden van Milieu Verantwoord  Ondernemen Nederland (MVO-Nederland).