Professioneel…

Continuïteit in een zakelijke relatie vinden wij zeer belangrijk. Het geeft een bepaalde rust omdat u niet steeds hoeft uit te leggen wat u wilt en daardoor kunt u zich beter concentreren op uw eigen werk. Het gaat ons niet alleen om schoonmaken, service en meedenken vinden wij minstens zo belangrijk.

De kwaliteit van het schoonmaakwerk kan langs een objectieve meetlat gelegd worden. A&M Groep hanteert de VSR normen ter beoordeling, zodat er een kristalhelder inzicht in de geleverde kwaliteit is.

Flexibel…

Wij willen u graag bewijzen dat het leveren van constante schoonmaakkwaliteit mogelijk is. Ook al vraagt u iets wat eigenlijk niet in het schoonmaakprogramma staat, wij kunnen het altijd voor u regelen.

Als serviceverdelend bedrijf gaan wij heel goed met verandering in uw organisatie om. Een flexibele organisatie waarin onze medewerkers zich makkelijk aanpassen aan de steeds veranderende situatie.

Maatwerk…

Allereerst maken we een schoonmaakplan. Dat doen we in nauw overleg met de opdrachtgever. We zoeken uit wat er moet gebeuren, hoe we dat kunnen doen en vooral wanneer we dat kunnen doen. De schoonmaakinterval krijgt bijzondere aandacht. Daarbij wordt nagegaan welke werkzaamheden dagelijks op de agenda staan en welke onderdelen periodiek aan de beurt komen. Zo ontstaat een constant niveau van onderhoud.

Kortom, we analyseren uw wensen, staan stil bij de veiligheid en onderzoeken de materiaalkeuze, personeelsbezetting en werktijdenopbouw.

Op basis daarvan ontvangt u een goed doordacht en helder plan. Zodat u precies weet waar u voor kiest, als u met A&M Groep in zee gaat.

Regiediensten…

A&M Groep maakt alles mogelijk waarin het niveau en de intensiteit van schoonmaak is vastgelegd tegen vaste aanneemsommen. Maar naast het vaste werk kan ´regiewerk´ voorkomen. Daaronder verstaan wij incidentele extra opdrachten of aan leveren van medewerkers voor een schoonmaakdienst ´in eigen beheer´.

Wij kunnen dergelijke regiediensten leveren op basis van heldere afspraken en vaste uurtarieven. Maar ook als u al een schoonmaakbedrijf in dienst hebt waarover u tevreden bent? Dan kan het toch nuttig zijn om af en toe A&M Groep in te schakelen. Met ons kunt u afspraken maken over speciale intervallen (enkele keren per jaar) of afwijkende werkzaamheden. Omdat reguliere werkzaamheden eenmaal niet alles onder handen kunnen nemen.

Op deze manier bereikt u toch een constant, schoon niveau.

Persoonlijk…

Samenwerking, deskundigheid en persoonlijk aandacht kenmerkende sleutelwoorden van A&M Groep.

Uw specifieke wensen staan centraal bij A&M Groep. Op alle gebieden denken wij mee als het gaat om schoonmaakonderhoud. Er wordt meer gedaan dan reguliere werkzaamheden die je van een schoonmaakbedrijf verwacht. Servies ophalen, tapijt reinigen gordijnen en handdoeken wassen, algen van de gevel verwijderen etc. etc.

U kunt ons zien als uw schoonmaakadviseur. Vakbekwaam en deskundig, zoals uw relaties dat ook van u verwachten.

Ervaring…

Heldere aanbevelingen.

Sinds 1990 hebben medewerkers van A&M Groep bij heel wat opdrachtgevers van naam en faam een goede reputatie opgebouwd. Hoe we dat doen? In de eerste plaats natuurlijk door kwaliteit te leveren. Maar ook door met vaste medewerkers op projecten te werken, op deze manier raken zij vertrouwd met de schoon te houden omgeving en leren zij constante kwaliteit te leveren.

Ook onze projectleiders spelen een belangrijke rol in de tevredenheid van onze opdrachtgevers. Zij zijn een vast aanspreekpunt, zodat u weet met wie u te maken heeft.